A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/justin-bieber-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Mariah Yeater o Bieberu: Nije želio koristit zaštitu i bila sam mu prva! | Politika+
Scena

OTKRILA DETALJE: Mariah Yeater o Bieberu: Nije želio koristit zaštitu i bila sam mu prva!

Pjevačica Mariah Yeater (20) tvrdi da je Justin Bieber otac njenog djeteta. U velikom intervjuu otkrila je mnoge sočne detalje.

FOTO: Screenshot Stars
Piše: PolitikaPlus

Mariah Yeater je u intervjuu za američki magazin 'Star' ispričala sve o avanturi s Jastinom koja se dogodila 25. listopada prošle godine. Tada je Bieber održao koncert u Staples Centru u Los Angelesu, a Mariah su dvojica njegovih tjelohranitelja pozvala da dođe u backstage.

 

'Odmah je bilo očito da je privlačnost obostrana. Počeli smo se ljubiti, a ubrzo mi je Justin predložio da odem s njim negdje gdje ćemo imati privatnost. Rekao mi je da želi voditi ljubav sa mnom i da će mu to biti prvi put. Čim smo ušli unutra, njegov se karakter drastično promijenio. Tražila sam ga da stavi kondom radi zaštite, ali on nije htio. Prema njegovim riječima, bilo mu je prvi put i želio je sve osjetiti', ispričala je Yeater koja je tada imala 19 a slavni pjevač 17 godina.

 

Yeater tvrdi kako u tom periodu nije bila ni sa kim drugim pa je sigurna da je dijete Bieberovo. Navodno je i pokušala kontaktirati pjevača, ali nikad nije dobila odgovor.

 

Protiv Biebera je podnijela tužbu a sudsko saslušanje zakazano je za 15.prosinac. Od mladog pjevača traži financijsku potporu i  tvrdi kako će test očinstva i 'znanstveno dokazati' da je Bieber otac njenog djeteta. Odvjetnički tim Justina Biebera odmah je reagirao na optužbe za koje tvrde da su 'zlonamjerne, klevetničke i očigledno lažne'.

 

TMZ prenosi da je 20-godišnjakinja zatražila očinski test od Biebera te tvrdi da su bili zajedno u backstageu nakon jednog od njegovih koncerata u Los Angelesu. Bieberovi glasnogovornici za TZM su rekli da 'za sada neće podizati optužbe za klevetu'.

 

Ako su šuškanja točna, Mariah Yeater mogla bi odgovarati pred sudom jer je u vrijeme seksualnog odnosa spavala s maloljetnikom što je kalifornijskim zakonom zabranjeno.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Mariah Yeater, očinstvo, pjevačica, Justin Bieber