A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hdz-223.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Damir Sesvečan pred istražiteljima i sudom će predstavljati HDZ | Politika+
Hrvatska

CRNI FONDOVI: Damir Sesvečan pred istražiteljima i sudom će predstavljati HDZ

Predstavnik HDZ-a kao pravne osobe u petak bi se trebao pojaviti u sjedištu USKOK-a u Gajevoj.

Piše: P/V

Dugo se nagađalo tko bi to mogao biti, a sada se napokon i zna: Damir Sesvečan, bivši predsjednik saborskog Mandatno-imunitetnog povjerenstva, predstavljat će HDZ kao pravnu osobu u daljem tijeku istrage protiv vladajuće stranke, ali i na optuženičkoj klupi zagrebačkog Županijskog suda bude li protiv HDZ-a i podignuta optužnica zbog crnih fondova.

Tu informaciju Večernjem listu potvrdilo je nekoliko izvora bliskih istrazi protiv HDZ-a.  Odluka o tome da će on predstavljati HDZ-a donesena je prošli tjedan, s obzirom na to da u ponedjeljak istječe rok do kojeg se moraju odlučiti tko će u daljem tijeku kaznenog postupka predstavljati stranku.

Predstavnik HDZ-a kao pravne osobe u petak bi se trebao pojaviti u sjedištu USKOK-a u Gajevoj kako bi zapravo u ime stranke bio ispitan vezano uz proširenje istrage u aferi Fimi media od 25. listopada kada je njome prema nalogu USKOK-a obuhvaćen i HDZ.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

crni fondovi, hdz, damir sesvečan, uskok