A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/dujomir%20marasovic.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO PODSJETNIK Dujomir Marasović: Nisam rekao da je Kerum pukao!? | Politika+
Hrvatska

NOVI PARTNERI: VIDEO PODSJETNIK Dujomir Marasović: Nisam rekao da je Kerum pukao!?

Donosimo video zapis, odnosno vijest iz Dnevnika Nove TV, na kojoj se jasno i glasno čuje kako se današnji koalicijski partneri časte uvredama pri čemu se spominju rijeli 'pukao' i 'treba se liječiti'..

FOTO: Dujomir Marasović
Piše: PolitikaPlus

Kukuriku koalicija po svom je temelju, sadržaju i određenju koalicija mržnje koju neviđeno podržavaju mediji. Osnovne sastavnice te koalicije su mržnja prema Katoličkoj crkvi, negacija Boga i mržnja prema svakome tko stavi ruku na srce dok se svira hrvatska himna. Normalno je da se stvara druga strana koja će se suprotstaviti takvoj koaliciji i koja će glasno kazati "nećemo takvu Hrvatsku", kazao je šef splitskog HDZ-a Dujomir Marasović na konferenciji za novinare objašnjavajući najnoviju koaliciju HDZ-a i Keruma.

 

Marasović je istaknuo kako nije istina da je ikad vrijeđao gradonačelnika Željka Keruma te kako nije rekao da je Kerum pukao i da se treba liječiti. Nije htio odgovoriti je li znao za sporazum Kosor – Kerum.

 

- No, mogu reći da će gradski odbor HDZ-a Split nastaviti s istom politkom u Gradskom vijeću i da će biti konstruktivna oporba Kerumovu HGS-u, istaknuo je Marasović.

 

A kao demanti njegove izjave da nije istina da je gradonačelniku Kerumu rekao da je pukao i da se treba liječiti, donosimo video zapis, odnosno vijest iz Dnevnika Nove TV, na kojoj se jasno i glasno čuje kako se današnji koalicijski partneri  časte uvredama pri čemu se spominju rijeli 'pukao' i 'treba se liječiti'..

 

 


 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

željko kerum, dujomir marasović, hdz, split