A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/HDSSB%20_sisljagic.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Praćeni tamburašima i pjesmom HDSSB-ovci predali liste | Politika+
Hrvatska

DIP : Praćeni tamburašima i pjesmom HDSSB-ovci predali liste

Nositelj listi je predsjednik stranke Vladimir Šišljagić

Piše: PolitikaPlus/HINA

Praćeni tamburašima i odjeveni u tradicionalne slavonske nošnje predstavnici HDSSB-a, predvođeni predsjednikom stranke i nositeljem izbornih lista Vladimirom Šišljagićem, predali su i Državnom izbornom povjerenstvu kandidacijske liste za četvrtu i petu izbornu jedinicu gdje će se natjecati za ulazak u novi sastav Hrvatskog sabora.

 

Kako da očekujem da bude fer kampanja kad smo od institucija pravnog sustava Republike Hrvatske doživljavali proteklih dana ovo što i sami vidite kako se odvijalo , prepucavanja u pokušaju da to bude preko leđa HDSB-a između DIP-a i Ustavnog suda.

-Nakon brojnih zapreka, političkih pritisaka i svega što se događalo zadnjih dana vezano za HDSSB, odnosno Branimira Glavaša, danas smo predali liste za četvrtu i petu izbornu jedinicu na kojima se nalaze vrijedni i pošteni ljudi, koji su prepoznati pravi borci za prosperitet ne samo Slavonije i Baranje nego i Hrvatske, izjavio je predsjednik HDDSB-a i nositelj lista Vladimir Šišljagić.

 

 

Šišljagić je rekao da sin Branimira Glavaša nije na listi, istaknuvši kako su se puno puta u medijima mogle pročitati razne "obmane, podvale i spletke" koje nemaju veze s istinom i događanjima u HDSSB-u". Tako je i taj pokušaj podvale s Filipom Glavašem nešto što je trebalo izazvati negativnu percepciju o HDSSB-u.

 

 

-Kako da očekujem da bude fer kampanja kad smo od institucija pravnog sustava Republike Hrvatske doživljavali proteklih dana ovo što i sami vidite kako se odvijalo , prepucavanja u pokušaju da to bude preko leđa HDSB-a između DIP-a i Ustavnog suda. Volio bih da kampanja bude fer, da ne govorimo o nekakvim skandalima i stvarima koje su negativne i loše. Moja bi želja bila da govorimo o problemima kojih je prepuno u našoj zemlji, kazao je Šišljagić.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

FILIP GLAVAŠ, Branimir Glavaš, IZBORI 2011