A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/sinisa%20glavaesvic%20100.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U spomen na Sinišu Glavaševića održan susret 'Grad - to ste vi' | Politika+
Kultura

SUSRET: U spomen na Sinišu Glavaševića održan susret 'Grad - to ste vi'

Vlastite literarne uratke o Domovinskom ratu čitali su književnici Tomislav Domović, Marija Peakić Mikuljan i Stjepan Svedrović, a u programu je sudjelovao i književnik Goran Rem.

FOTO: Siniša Glavašević
Piše: PolitikaPlus/Hina

U spomen na novinara i ratnoga izvjestitelja Hrvatskog radija Vukovar, Sinišu Glavaševića, pogubljenog 20. studenoga 1991. na Ovčari, danas je u sklopu obilježavanja "Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991." u vukovarskoj Gradskoj knjižnici održan novinarsko-književnički susret "Grad - to ste vi".

Vlastite literarne uratke o Domovinskom ratu čitali su književnici Tomislav Domović, Marija Peakić Mikuljan i Stjepan Svedrović, a u programu je sudjelovao i književnik Goran Rem.

U ime Hrvatskog radija Vukovar (HRV) sudionike susreta pozdravio je direktor Janoš Kery, a potom je pušten šestominutni tonski prilog o posljednjim danima djelovanja HRV-a, za koji je posljednji prilog prije nego što je ta radijska postaja utihnula 18. studenoga, poslao Siniša Glavašević iz vukovarske bolnice.

Prigodnim riječima obratili su se i predsjednik Hrvatskog društva književnika Božidar Petrač, u ime Hrvatskog novinarskog društva Željko Ivanjek, urednik na III. programu Hrvatskog radija Dragutin Lučić, te Anita Baier Jakovac u ime Gradske knjižnice Vukovar.

Novinarsko-književnički susret "Grad - to ste vi" utemeljili su 2005. godine vukovarska Gradska knjižnica, Hrvatsko novinarsko društvo, Društvo hrvatskih književnika i Hrvatski radio Vukovar.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

novinarsko-književni susret, vukovar, siniša glavašević, knjige