A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/breaking-dawn-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Nova Sumrak saga ruši rekorde - najbolje otvaranje u 7 godina | Politika+
Kultura

BLOCKBUSTERI: Nova Sumrak saga ruši rekorde - najbolje otvaranje u 7 godina

U prva četiri dana prikazivanja posljednji (ali ne i zadnji!) nastavak vampirske sage pogledalo je gotovo 50 tisuća gledatelja.

Piše: PolitikaPlus

U prva četiri dana prikazivanja posljednji (ali ne i zadnji) nastavak vampirske sage pogledalo je rekordnih 49.392 gledatelja te je ostvario zaradu od 1.509.842 Kn, To je ne samo najbolje otvaranje 2011. godine, već najbolje otvaranje posljednjih 7 godina, javljaju iz tvrtke Blitz Film &Video Distribution.

U prva četiri dana prikazivanja posljednji (ali ne i zadnji!) nastavak vampirske sage pogledalo je gotovo 50 tisuća gledatelja.

Koliko su obožavatelji Sumrak sage željno iščekivali ovaj nastavak dokazuje  zarada od 1,5 milijuna kuna samo u prva četiri dana distribucije, što nadmašuje i ove godine najgledaniji film: posljednji nastavak uspješne franšize Harry Potter.  Od 2004. do danas gledaniji su bili samo Gospodar prstenova: Povratak kralja i Pasija.

Željno očekivani četvrti dio serijala Sumrak saga, čiji je redatelj Oscarom ovjenčan Bill Condon, otkriva tajne i misterije ove priče koja je očarala milijune gledatelja. U filmu Sumrak saga: Praskozorje, 1. dio, Bella (Kristen Stewart) i Edward (Robert Pattinson) te oni koje vole moraju razriješiti lanac događaja, romantičan medeni mjesec i rođenje djeteta, a istovremeno Jacob Black (Taylor Lautner) doživljava nešto potpuno neočekivano i šokantno. 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

blitz, sumrak saga, film