A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/office-365-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Microsoft Office 365 u probnoj verziji dostupan i u Hrvatskoj | Politika+
IT

ONLINE OFFICE: Microsoft Office 365 u probnoj verziji dostupan i u Hrvatskoj

Office 365 za tvrtke uključuje mogućnost kupnje Microsoft Office Professional Plus softvera za računala, po modelu „plati koliko trošiš“.

Piše: PolitikaPlus

Microsoft Office 365, posljednja generacija 'sustava za poslovnu produktivnost u oblaku', koji objedinjuje Microsoft Office, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online i Microsoft Lync Online od danas je u probnoj verziji dostupan svim korisnicima u Hrvatskoj, u servisu koji je dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Office 365 za tvrtke uključuje mogućnost kupnje Microsoft Office Professional Plus softvera za računala, po modelu „plati koliko trošiš“.

- Microsoft već dulji niz godina podržava kako najveće globalne kompanije tako i tvrtke svih veličina, nudeći napredna rješenja u oblaku. Na taj se način IT odjeli velikih tvrtki mogu fokusirati na razvoj i nuđenje kvalitetnih i inovativnih usluga i rješenja u cilju podizanja konkurentnosti vlastitih organizacija dok male tvrtke mogu iskoristiti puni potencijal softverskih resursa koji su do sada bili rezervirani samo za tvrtke s visokom razinom zrelosti IT sustava, kaže Ivan Vidaković, direktor Microsofta Hrvatska.

Office 365 koristi više od 80 milijuna ljudi iz 40 zemalja svijeta. Čak 90 posto korisnika su tvrtke s manje od 50 zaposlenika, a među „ranim usvajačima“ je i više od 40% tvrtki s globalne Interbrands top 100 ljestvice. Hrvatska se tako, zajedno s još 21 zemljom u regiji i svijetu, pridružuje zemljama koje koriste najmodernije tehnologije u oblaku. Domaći će ga korisnici moći testirati bez naknade sve do predstavljanja komercijalne verzije.U ponudi za srednje velike i velike tvrtke te javne institucije, Microsoft nudi Office 365 u različitim paketima, od jednostavnog sustava elektroničke pošte do složenih rješenja. Za osnovni pristup elektroničkoj pošti, dostupan je paket po cijeni od svega dva dolara mjesečno po korisničkom računu.

Office 365 za tvrtke uključuje mogućnost kupnje Microsoft Office Professional Plus softvera za računala, po modelu „plati koliko trošiš“. Uz pretplatu od 24 dolara mjesečno po korisniku, tvrtkama je dostupan Office Professional Plus, elektronička pošta, glasovna pošta, društvene mreže za tvrtke, izravne poruke, internetski portal, video-konferencijski sustav, web-konferencijski sustav, on-premise licence te telefonska tehnička podrška 24/7.

Tijekom proteklih mjeseci, Microsoft je napravio 30 ažuriranja i dopuna funkcionalnosti, kako bi dodatno poboljšao komunikacijske i kolaboracijske mogućnosti. Među njima su i podrška za Lync na Mac računalima,  SharePoint Business Connectivity servisi s pomoću kojih je omogućeno povezivanje sa rješenjima kritičnim za poslovanje kao primjerice SAP sustav, kao i nativna podrška za pametne telefone s operativnim sustavom Windows Phone 7.5.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ivan vidaković, Microsoft Office 365, microsoft