A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ivan-vidakovic-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jedna od glavnih tema sljedećih Windaysa bit će ulazak Hrvatske u EU | Politika+
IT

KONFERENCIJA: Jedna od glavnih tema sljedećih Windaysa bit će ulazak Hrvatske u EU

Vidaković: Jačanje nacionalne konkurentnosti postaje jedno od najvažnijih izazova buduće hrvatske vlade.

FOTO: Ivan Vidaković
Piše: P/H

Jedna od najvećih poslovno-tehnoloških konferencija u Hrvatskoj, Microsoftovi WinDaysi 12. put zaredom održat će se od 23. do 27. travnja u Rovinju te će pod nazivom "Mogućnosti su beskrajne" ponuditi pogled na najnovije tehnološke i gospodarske trendove, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Microsoftu.

Vidaković: Jačanje nacionalne konkurentnosti postaje jedno od najvažnijih izazova buduće hrvatske vlade.

Prema prvim očekivanjima, konferencija, koja će se održati dvanaestu godinu za redom, okupiti više od 1.500 sudionika, koji će u dva programska dijela konferencije, tehnološki (WinDays12 Technology) i poslovni (WinDays12 Business) imati priliku čuti brojne domaće i strane predavače te vidjeti najnovije tehnološke proizvode i usluge.

- Jedna od većih tema bavit će se i ulaskom Hrvatske u EU, zbog čega će se tvrtke, institucije i pojedinci suočiti s nizom novih izazova, ali i pitanja na koja nije lako odgovoriti. Jačanje nacionalne konkurentnosti postaje jedno od najvažnijih izazova buduće hrvatske vlade, a tehnologija, inovativnost, poslovna sofisticiranost te izvrsnost u obrazovanju istodobno moraju postati polazne točke svih budućih nacionalnih planova, istaknuo je direktor Microsofta Hrvatska Ivan Vidaković.

WinDays konferencije u organizaciji tvrtke Microsoft Hrvatska održavaju se od 2001. i iz godine u godinu bilježe sve više sudionika.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

microsoft, ivan vidaković, windays