A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/darko%20milinović4.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Milinović: Nakon što sam najavio kandidaturu počeli napisi o crnim fondovima | Politika+
Hrvatska

ODGOVOR : Milinović: Nakon što sam najavio kandidaturu počeli napisi o crnim fondovima

Ja ću biti jedan od onih koji će se boriti za demokratizaciju HDZ-a!

Piše: PolitikaPlus

Darko Milinović opovrgnuo je današnje medijske napise da je iz tzv. crnih fondova HDZ-a primio 200 tisuća kuna. Isto tako Milinović nije odbacio mogućnost da su ti napisi poruka iz HDZ-a nakon što je najavio svoju kandidaturu na predstojećim stranačkim izborima.

 

Milinović je rekao da je moguće da su današnji medijski napisi poruka iz HDZ-a nakon što je najavio svoju kandidaturu na predstojećim stranačkim izborima.

Ponovio da je legalno primio u stranci samo 70 tisuća kuna i to za obnovu crkve u Bilaju, a za sve ono  iznad 70 tisuća kuna, a ne zna o čemu se radi, mora biti potkrijepljeno računima, te da nema potrebe za grafološkim testiranjem njegova potpisa.

 

- Za sve novce koje sam podigao moraju postojati i dokazi, jer ništa od tih novaca nije završilo u Milinovićevu džepu , istanuo je je Milinović.

Ja ću biti jedan od onih koji će se boriti za demokratizaciju HDZ-a!

Milinović je rekao da je moguće da su današnji medijski napisi poruka iz HDZ-a nakon što je najavio svoju kandidaturu na predstojećim stranačkim izborima te nakon izjava Vladimira Šeksa da će se na tim izborima moći kandidirati samo  Jadranka Kosor za ponovnu predsjednicu, a on za potpredsjednika stranke.


- Ne želim vjerovati u teorije zavjere, ali ako je to tako neću se ustrašiti. Ja ću biti jedan od onih koji će se boriti za demokratizaciju HDZ-a, istaknuo  je.


Također smatra da bi, ako se kandidira, primjerice, za zamjenika potpredsjednika stranke kao protukandidat Šeksu, za tu poziciju
 trebalo biti još dva do tri protukandidata.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

vladimir šeks, darko milinović, crni fondovi, jadranka kosor