A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/jadranka-kosor-hdz-602.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

POSLUŠAJTE Jadranka Kosor nazvala u emisiju, voditelj je elegantno 'otpilio' | Politika+
Hrvatska

IZNENADNI POZIV: POSLUŠAJTE Jadranka Kosor nazvala u emisiju, voditelj je elegantno 'otpilio'

Voditelj je Kosor odslušao i lijepo je 'pozdravio' rečenicom: 'Oprostite, ali imamo drugog slušatelja na liniji'.

Piše: PolitikaPlus/Danas.hr
'Evo javila sam se sama, iako smatram da po načelima profesionalnosti ste i sami trebali pozvati nekoga iz Hrvatske demokratske zajednice jer je opet HDZ tema vaše emisije. Javljam se osobno prije svega budući da je jedan od vaših sugovornika izgovorio zaista ordinarnu laž o tome da je negdje pročitao u novinama da sam ja uzimala novac pa to odlučno demantiram.'

Jadranka Kosor jutros je nazvala u emisiju Hrvatskog radija u kojoj se raspravljalo o HDZ-u kako bi, kao nekadašnja novinarka, objasnila uredništvu kako se radi taj posao. Voditelj je slušateljicu odslušao i lijepo je 'pozdravio' rečenicom: 'Oprostite, ali imamo drugog slušatelja na liniji', javlja Danas.hr.

 

U srijedu ujutro na Prvom programu Hrvatskog radija održana je emisija 'U mreži prvog', a glavna tema emisije bila je FIMI Media te se raspravljalo o HDZ-u i Ivi Sanaderu.

Osim izjave Sanaderovog odvjetnika Gorana Suića, koji je poručio da očekuje da će Sanader danas ili najkasnije do kraja tjedna izaći iz pritvora, tijekom emisije detaljno se analizirala situacija oko podizanja optužnice protiv HDZ-a te činjenice da se ne zna koji će odvjetnik braniti tu stranku.

 

''Evo javila sam se sama, iako smatram da po načelima profesionalnosti ste i sami trebali pozvati nekoga iz Hrvatske demokratske zajednice jer je opet HDZ tema vaše emisije. Javljam se osobno prije svega budući da je jedan od vaših sugovornika izgovorio zaista ordinarnu laž o tome da je negdje pročitao u novinama da sam ja uzimala novac pa to odlučno demantiram. O HDZ-u u vašoj emisiji prejudicirate mnoge stvari jer pretpostavljam da vi kao urednik emisije, niti bilo tko na radiju niste dobili na uvid spis, ne znate o čemu se radi, pa dopustite da se taj proces završi i lijepo vas molim da kroz medije ne pritišćete pravosuđe.

HDZ je velika stranka časnih i poštenih ljudi. Zanimljivo je da se niste referirali na neke napise iz medija o Croatia osiguranju, Coningu, davanju kredita i tako dalje. Želim ukazati, kao netko tko se jednom u životu bavio novinarstvom, da bi ste trebali jednaki pristup imati prema svima, a kada se govori o političkim strankama svakako'', poručila je Kosor u eteru Hrvatskog radija.

Voditelj i urednik emisije Darko Labor tada je prekinuo Kosor i zahvalio joj se na pozivu uz poruku: 'Oprostite, ali imamo drugog slušatelja na liniji'.

Što vi mislite, je li voditelj bio u pravu što je otpilio ovu slušateljicu u ovoj emisiji?

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hrvatski radio, fimi media, jadranka kosor