A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/POLICIJA.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Krijumčarili heroin iz Slovenije u Hrvatsku | Politika+
Crna kronika

KOORDINIRANA AKCIJA: Krijumčarili heroin iz Slovenije u Hrvatsku

U Hrvatskoj su uhićena šestorica osumnjičenika u dobi od 23 do 46 godina, dok je na području Kopra uhićen 41-godišnji slovenski državljanin.

Piše: PolitikaPlus/hina

 Zagrebački i slovenski policajci uhitili su u zajedničkoj akciji šest hrvatskih i jednog slovenskog državljanina koji su iz Slovenije krijumčarili heroin u Hrvatsku pri čemu su slovenski policajci na graničnom prijelazu Dragonja zaplijenili pola kilograma heroina, izvijestila je danas zagrebačka policija.

 

U Hrvatskoj su uhićena šestorica osumnjičenika u dobi od 23 do 46 godina, dok je na području Kopra uhićen 41-godišnji slovenski državljanin. Šestero osumnjičenika tereti se da su od rujna iz Slovenije krijumčarili heroin i preprodavali ga u Zagrebu, Puli i Varaždinu, a jednog da je u Zagrebu preprodavao amfetamin.

 

Slovenska policija je u vozilu kojim je upravljao 47-godišnji hrvatski državljanin 18. listopada na graničnom prijelazu Dragonja u kutiji od deterdženta pronašla pola kilograma heroina, što je najznačajnija zapljena u toj višemjesečnoj akciji. Šestorica hrvatskih državljana kazneno su prijavljena i privedena u pritvorsku jedinicu. Trojica od njih od ranije su poznata policiji zbog preprodaje droge kao i slovenski državljanin koji je 2003. uhićen u Zagrebu zbog preprodaje dva kilograma kokaina.

 

Kriminalističko istraživanje provodili su zagrebački policajci u suradnji s Policijskim nacionalnim uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta i policijskim službenicima MUP-a Republike Slovenije.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

mup, droga, krijumčarenje, kokain, slovenska policija