A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/dujomir%20marasovic.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Marasović: Sve su to spekulacije, podržavam vodstvo HDZ-a i Kosor | Politika+
Hrvatska

NAPAO MEDIJE: Marasović: Sve su to spekulacije, podržavam vodstvo HDZ-a i Kosor

Ocijenio neutemeljenim napis u "Slobodnoj Dalmaciji" da on ruši Jadranku Kosor i podržava Darka Milinovića na čelu HDZ-a.

FOTO: Dujomir Marasović
Piše: PolitikaPlus/Hina

Predsjednik splitskoga HDZ-a Dujomir Marasović na današnjoj je konferenciji za novinare ocijenio neutemeljenim napis u "Slobodnoj Dalmaciji" da on ruši Jadranku Kosor i podržava Darka Milinovića na čelu HDZ-a.

"Po mojim saznanjima novinar Zvonimr Kirlan, koji je potpisan ispod teksta, ne postoji što smatram nekorektnim. Za pretpostaviti je da se 'Slobodna Dalmacija' poslužila nečasnim i neprofesionalnim činom", izjavio je Marasović te pozvao glavnog urednika Krunoslava Kljakovića da objasni postoji li novinar s tim identitetom. Kako je rekao, ako postoji onda je u redu, ali ako ne postoji, onda bi se gospodin Kljaković trebao ispričati i HDZ-u i čitateljima, jer ako ne postoji ta osoba (novinar) onda je "Slobodna Dalmacija", kako jed dodao, obična kaljuža, a ne ozbiljna novina.

"Slobodna je Dalmacija" je u današnjem izdanju pod naslovom "Marasović i Bilač ruše šeficu Kosor" navela da se splitski HDZ raskolio na dvije frakcije - jednu okupljenu oko Marasovića i Sanje Bilač, koji krivnju za katastrofu s Kerumom planiraju iskoristiti za napad na Jadranku Kosor na unutarstranačkim izborima i druga grupacija, kojoj se priključio i dobar dio mladeži stranke, odana je Vladimiru Šeksu i čeka da on odluči koga će izgurati u prvi plan kao novog šefa HDZ-a. U napisu se navod kako u oči upada "medicinska veza" Marasovića, koji je i ravnatelj splitskog Kliničkog bolničkog centra (KBC) i Darka Milinovića koji su zajedno proveli projekt splitskog rodilišta, a upravo zbog toga je Marasović upao u sukob s Kerumom.

Marasović je, komentirajući napis, istaknuo kako je neutemeljen i bavi se bizarnostima.

"To su čiste spekulacije", rekao je, dodavši kako on kao predsjednik splitskog HDZ-a podržava vodstvo stranke.

Marasović, koji je ranije polemizirao sa splitskim gradonačelnikom i predsjednikom Hrvatske građanske stranke (HGS) Željkom Kerumom, danas je istaknuo kako je "vrh HDZ" sklopio koaliciju s Kerumom.

"Ja sam se u toj koaliciji postavio korektno i profesionalno", rekao je te dodao kako neće više nastupati u javnosti jer uskoro će u HDZ-u biti organizirani unutarstranački izbori.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

SLOBODNA DALMACIJA, dARKO MILINOVIĆ, jadranka kosor, hdz, dujomir marasović