A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/tyson_mike.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Slavni američki teškaš Mike Tyson krajem 2012. gostovat će u Hrvatskoj | Politika+
Sport

DOLAZAK LEGENDE: Slavni američki teškaš Mike Tyson krajem 2012. gostovat će u Hrvatskoj

'Radi se o krupnom organizacijskom i financijskom zalogaju, ali vjerujem da ću uskoro moći potvrditi da ćemo ugostiti jednog od najvećih boksača u povijesti.'

FOTO: Mike Tyson
Piše: PolitikaPlus

Slavni američki teškaš Mike Tyson krajem sljedeće godine gostovat će u Hrvatskoj, rekao je za Jutarnji list riječki promotor Harry Gorian.

Dolazak Iron Mikea dogovarao je na godišnjem kongresu Svjetskog boksačkog vijeća (WBC) u Las Vegasu kojemu je nazočio kao predsjednik Hrvatskog saveza profesionalnog boksa.

Radi se o krupnom organizacijskom i financijskom zalogaju, ali vjerujem da ću uskoro moći potvrditi da ćemo ugostiti jednog od najvećih boksača u povijesti, dodao je Gorian.


Tyson je jedan od najpopularnijih, ali i najkontroverznijih sportaša svih vremena. Poznat koliko po svojem izuzetno jakom udarcu, toliko i po optužbama za silovanje, brojnim incidentima u i oko ringa te po trogodišnjem boravku u zatvoru.

Karijeru je završio 2005., a zbog rasipnog stila života ubrzo je bankrotirao. Danas četrdesetpetogodišnjak živi od pojavljivanja na raznim događanjima i marketinške eksploatacije svojeg lika. Nagađa se da bi Tysonov dolazak u Hrvatsku stajao od 70 do 100 tisuća dolara.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

boks, mike tyson, sport