A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/jadranka-kosor-601.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jadranka Kosor nastavlja obilaske: Posjetila rodilje u Petrovoj | Politika+
Hrvatska

STRANKE: Jadranka Kosor nastavlja obilaske: Posjetila rodilje u Petrovoj

"Puno smo radili i ulagali u ovu kliniku, što treba i dalje, jer se usluga koja se ovdje pruža rodiljama i ženama je zaista na visokoj razoni"

FOTO: Arhiv
Piše: P/H

I nakon parlamentarnog poraza, predsjednica HDZ-a još uvijek je državna dužnosnica i nastavlja sa svojim tradicionalnim obilascima. Jadranka Kosor prije neki dan bila je s radnicima Salonita iz Vranjica, a danas je, na Novu godinu, tradicionalno posjetila rodilje u Klinici za ženske bolesti i porode KBC Zagreb u Petrovoj ulici, gdje je u 8,20 sati rođeno prvo novorođenče u novoj godini.

Dječaka teškog 4000 grama i 53 centimetra dugog rodila je Alenka Ćubelić iz Zagreba.

Prilikom posjeta klinici u Petrovoj Kosor je izrazila nadu u nastavak populacijske politike u Hrvatskoj nazvavši ju "strateškim dokumentom", te istaknula da je novac uložen u rodiljne naknade i dječji doplatak najbolje ulaganje u budućnost.

"To je zapravo u konačnici ulaganje u hrvatsko gospodarstvo", naglasila je. Kliniku u Petrovoj, dodala je, tradicionalno posjećuje svake godine kao najveću kliniku za porode i "simbol rađanja" u Hrvatskoj.

"Puno smo radili i ulagali u ovu kliniku, što treba i dalje, jer se usluga koja se ovdje pruža rodiljama i ženama je zaista na visokoj razoni", zaključila je.

Posjet Petrovoj predsjednica HDZ-a iskoristila je da čestita Novu godinu svim građanima zaželjevši im "zdravlje, malo više zajedništva i uspjeh na referendumu 22. siječnja".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jadranka kosor, hdz