A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/klinci%20na%20snijegu2.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Odjel za branitelje pokrenuo zimovanje za djecu hrvatskih branitelja | Politika+
Zagreb

GRAD ZAGREB: Odjel za branitelje pokrenuo zimovanje za djecu hrvatskih branitelja

Skupina od 24 mališana krenula na praznike u hostel Grada mladih u Granešini.

FOTO: Zagreb.hr
Piše: PolitikaPlus

Nakon desetogodišnje tradicije u organizaciji ljetovanja, Grad Zagreb, Odjel za branitelje, djeci hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata slabijeg socijalno ekonomskog statusa, ove godine po prvi puta organizira i zimovanje.

 

Već sutra, 3. siječnja, skupina od 24 mališana kreće na praznike u hostel Grada mladih u Granešini, dok će se druga skupina od njih 33 zaputiti u Crikvenički hostel Stoimena.

Tijekom zimovanja djeca će sudjelovati u nizu aktivnosti koje za njih, uz stručan nadzor i vodstvo, organiziraju i provode animatori, stručni suradnici i djelatnici podružnice Zagrebačkog holdinga Vladimir Nazor.

 

Zimovanje obuhvaća punu pansionsku uslugu s tri glavna obroka i jednim međuobrokom, stručni pedagoški rad i nadzor, dvadesetčetverosatnu zdravstvenu skrb te razne edukativne i športske aktivnosti.

 

Cjelokupni program boravka djece osmišljen je na način da djeca kroz grupnu dinamiku usvajaju vještine komunikacije, suradnje, tolerancije i zajedništva, a sve kroz zabavu i igru.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ZIMOVANJE, ZAGREB, ODJEL ZA BRANITELJE