A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ivan-grubisic-110.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

SVEĆENIK ILI ZASTUPNIK? Don Ivan Grubišić: Siguran sam da ostajem u Saboru! | Politika+
Hrvatska

DVOJBA: SVEĆENIK ILI ZASTUPNIK? Don Ivan Grubišić: Siguran sam da ostajem u Saboru!

Barišić Grubišiću pripremio suspenziju a divinis, kojom će ga, ako ne odustane od Sabora, razriješiti svećeničkih ovlasti.

FOTO: Don Ivan Grubišić uskoro pred velikom dvojbom
Piše: Igor Bakšaj
'Mons. Marin Barišić je nadbiskup, a ja nisam i što će on napraviti to je njegova stvar, ja samo očekujem fer odnose.'

Prema pisanju Večernjeg lista don Ivan Grubišić uskoro bi mogao biti stavljen pred veliku kušnju: ostati svećenik ili saborski zastupnik.

 

Kako doznaje Večernji iz izvora bliskih Splitsko-makarskoj nadbiskupiji, Grubišiću nadbiskup mons. Marin Barišić pripremio tzv. suspenziju a divinis, kojom će ga, ako ne odustane od saborskog mandata, razriješiti svih svećeničkih ovlasti.

- Ne mogu komentirati jer nisam dobio ništa službeno. Ovo što se piše po medijima je stvaranja virtualne stvarnosti. Ja sam dao prisegu kao saborski zastupnik i što god bilo to ću i ostati. Mons. Marin Barišić je nadbiskup, a ja nisam i što će on napraviti to je njegova stvar, ja samo očekujem fer odnose - rekao nam je u kratkom razgovoru don Ivan Grubišić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hrvatski sabor, svećenik, marin barišić, don ivan grubišić