A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hdz-jadranka-kosor-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HDZ u Splitu: Nova vlast zna samo dizati poreze, a mediji rade za njih! | Politika+
Hrvatska

ŽESTOKE KRITIKE: HDZ u Splitu: Nova vlast zna samo dizati poreze, a mediji rade za njih!

Na skupu se vedri i nasmiješeni pojavili i Milinović, Kalmeta te Bačić. Odbili su davati komentare o stanju u HDZ-u.

Piše: PolitikaPlus

Danas je u Splitu obilježena obljetnica gradskog HDZ-a, a tom prigodom okupljenima su se obratili šefica HDZ-a Jadranka Kosor, šef splitskog HDZ-a Duje Marasović te župan splitsko-dalmatinski Ante Sanader. Svi redom su se okomili na prve poteze nove Vlade te medije u zemlji.

 

'Kukuriku koalicija nije imala predizborni program, ili ga je dobro skrivala', zaključila je Kosor, kritizirajući aktualnu vlast, a da pokaže kako novu Vladu ne kritizira samo HDZ, Kosor je prisutne podsjetila i na kritiku nove porezne politike od strane IDS-ovog Damira Kajina.

Marasović se u govoru obrušio na sadašnju Vladu i medije, istaknuvši kako nova vlast ne zna ništa drugo nego dizati poreze. Medije je optužio da rade za aktualnu vlast.

Župan Sanader još je jednom naglasio kako je Kosor HDZ preuzela u teškim vremenima, kao i bivšu Vladu, a za medije je rekao kako pokušavaju insinuirati da se HDZ kao stranka raspada. 'Svađe unutar HDZ-a neće biti', poručio je Sanader. Dodao je i kako je za tu stranku najvažnije jedinstvo.

Predsjednica stranke Jadranka Kosor rekla je okupljenima kako se stranka od 4. prosinca priprema za nadolazeće stranačke, lokalne i nove parlamentarne izbore. 'HDZ nije jak koliko je jako njegovo vodstvo, već članstvo', poručila je Kosor.

'Kukuriku koalicija nije imala predizborni program, ili ga je dobro skrivala', zaključila je Kosor, kritizirajući aktualnu vlast, a da pokaže kako novu Vladu ne kritizira samo HDZ, Kosor je prisutne podsjetila i na kritiku nove porezne politike od strane IDS-ovog Damira Kajina. Kosor je isto tako kritizirala i najavu za poništenje Zakona o ništetnosti te najavu objave registra branitelja, što smatra protuzakonitom objavom osobnih podataka.

Na skupu su se vedri i nasmiješeni pojavili i Darko Milinović, Božidar Kalmeta te Branko Bačić. Odbili su davati komentare o stanju u HDZ-u, prenosi Dnevnik.hr.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dujomir marasović, kukuriku koalicija, hdz, jadranka kosor