A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hrt-123.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dnevnik ubuduće od 19 sati? HRT: Razmišljamo o promjenama u Dnevniku | Politika+
Hrvatska

NOVI TERMIN: Dnevnik ubuduće od 19 sati? HRT: Razmišljamo o promjenama u Dnevniku

No, informaciju kako ćemo Dnevnik ubuduće gledati u 19 sati na HRT-u opisuju tek kao glasinu.

Piše: Vanja Deželić

Središnji Dnevnik HTV-a mogao bi od 15. veljače doživjeti velike promjene i umjesto u 19:30 počinjati od 19 sati, uz trajanje od 45 do 55 minuta.

 

HRT: To su sve samo glasine. Istina jest da se radi i razmišlja o poboljšanjima i promjenama u Dnevniku.

Promjene prisavskog brenda su itekako potrebne jer je gledanost u kontinuiranom padu, a Dnevnik Nove TV već duže vrijeme drži primat u informativnom programu. Konačni 'udarac' za HRT zbio se na dan izbora 4. prosinca, kada je Dnevnik Nove TV bio uvjerljivo najgledaniji, što je bila konačna potvrda u koga javnost ima najviše povjerenja.

Glavni urednik HTV-a Bruno Kovačević morao je reagirati i krenuti s promjenama, koje je najavio još u studenom prošle godine, kada je Dnevnik nazvao 'podgrijanom juhom'.

- Tko bi gledao treći put u danu iste informacije - upitao se tada Kovačević.

Ali otkada je 'procurila' glasina s HTV-a o direktnom udaru na Dnevnik Nove TV Kovačević je nedostupan, tek se za komentare javlja glasnogovornica Dorotea Lazanin.

- To su sve samo glasine. Istina jest da se radi i razmišlja o poboljšanjima i promjenama u Dnevniku - rekla nam je glasnogovornica HRT-a.

U novom konceptu Dnevnika, doznaje tportal, prostor bi dobile i vijesti iz svijeta poznatih i slavnih, a vrlo vjerojatno bi se više mjesta našlo, što je i sada već slučaj, za seks pandi u zoološkim vrtovima i lavovima koji navodno napadaju djecu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hrt, dnevnik, televizija