Hrvatska

OTKRIVAMO: Domagoj Milošević u utrku za predsjednika HDZ-a ide uz pomoć Ratka Mačeka!

Vijest da je Milošević angažirao Mačeka, mnogi su članovi HDZ-a primili s nevjericom i neodobravanjem.

Piše: Ivan Klarić

Prema informacijama s kojima raspolaže PolitikaPlus, kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević, u utrci za predsjednika najjače oporbene stranke angažirao je - PR stručnjaka Ratka Mačeka.

 

Vijest da je Milošević u utrci za predsjednika HDZ-a angažirao Mačeka, mnogi su članovi HDZ-a primili s nevjericom i neodobravanjem.

To je veliko iznenađenje, između ostalog i stoga što se Maček, koji je jedno vrijeme, dok je Banskim dvorima drmao bivši premijer Ivo Sanader, bio glasnogovornik Vlade, našao među optuženima u slučaju Fimi media, za što je USKOK podigao optužnicu u prosincu prošle godine.

Da podsjetimo, 9. prosinca USKOK je javnost obavijestio da je nakon provedene istrage, pred Županijskim sudom u Zagrebu podigao optužnicu protiv Ive Sanadera, Mladena Barišića, Ratka Mačeka, Branke Pavošević, Nevenke Jurak, Anite Lončar, Bojana Dimića, Hrvatske demokratske zajednice i trgovačkih društava Fimi Media, Ani-Lon i Onida zbog počinjenja kaznenih djela udruživanja za počinjenje kaznenih djela, zlouporabe položaja i ovlasti te zlouporabe položaja i ovlasti u pomaganju.

Vijest da je Milošević u utrci za predsjednika HDZ-a angažirao Mačeka, članovi HDZ-a , ali i neki skloni Miloševiću primaju s nevjericom i neodobravanjem.

- Ostao sam šokiran kada sam čuo za to. Ne znam što bih vam više rekao na tu temu, kazao nam je naš sugovornik iz HDZ-a.

Čim smo dobili ovu informaciju, pokušali smo doći do reakcije Miloševića i Mačeka, ali nam se nisu javljali na telefon tako da smo za sada ostali uskraćeni za njihov komentar.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hdz, domagoj ivan milošević, ratko maček