Hrvatska

REAKCIJA NA PISANJE POLITIKEPLUS: Domagoj Milošević: Koristit ću PR usluge Miroslava Kovačića, poslovnog partnera Ratka Mačeka

'Oni su najbolji u Hrvatskoj.'

Piše: Ivan Klarić

Nakon što smo jutros objavili kako će kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević u utrku za čelnu poziciju najjače oporbene stranke uz pomoć PR stručnjaka Ratka Mačeka, u popodnevnim se satima javio i sam Milošević želivši reagirati na naš tekst.

 

'S dečkima sam nekoliko puta imao sjajnu suradnju i ne vidim zašto je ne bi imao i sada. Oni su najbolji u Hrvatskoj.'

OTKRIVAMO
>> Domagoj Milošević u utrku za predsjednika HDZ-a ide uz pomoć Ratka Mačeka!


- U utrci za predsjednika HDZ-a koristiti ću pomoć PR tvrtke Miroslava Kovačića, inače mog jako dobrog prijatelja, rekao nam je Milošević očito zaboravivši da je gore spomenuti Kovačić poslovni partner Ratka Mačeka s kojim je nakon Kovačićeva odlaska s mjesta državnog tajnika zaduženog za projekt informatizacije Vlade, osnovao tvrtku koja se bavi političkim marketingom i kriznim komuniciranjem, čije će usluge Milošević i koristiti. Upravo smo to i upitali Miloševića koji je rekao.

 

- Znam to, ali s tim dečkima sam nekoliko puta imao sjajnu suradnju i ne vidim zašto je ne bi imao i sada. Oni su najbolji u Hrvatskoj, ustvrdio je Milošević

 

Na naše pitanje hoće li mu teret biti činjenica da je suvlasnik tvrtke koju je angažirao, Ratko Maček, bivši glasnogovornik Vlade koji se našao u optužnici koju je USKOK u prosincu prošle godine podignuo protiv njega, HDZ-a i još nekoliko osoba u slučaju FIMI Medie, Milošević je rekao.

- Ne znam, ne bi više o tome, rekao je Milošević i potom ustvrdio kako više ne može pričati.

Da podsjetimo, PolitikaPlus je iz nekoliko izvora saznala, što nam je Milošević eto i potvrdio, da je bivši potpredsjednik Vlade zadužen za strane investicije u utrku za predsjednika HDZ-a krenuo uz pomoć Ratka Mačeka.

Vijest da je Milošević u utrci za čelnu poziciju najjače oporbene stranke angažirao Mačeka, članovi HDZ-a, ali i neki skloni Miloševiću primili su s nevjericom i neodobravanjem.

- Ostao sam šokiran kada sam čuo za to. Ne znam što bih vam više rekao na tu temu, kazao nam je naš sugovornik iz HDZ-a.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ratko maček, hdz, domagoj milošević