A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/zagreb%20ucenici.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Završena XIII. zimska škola tehničkih vještina 'Čigoč 2012.' | Politika+
Zagreb

ZIMSKA ŠKOLA: Završena XIII. zimska škola tehničkih vještina 'Čigoč 2012.'

Ovogodišnja, trinaesta po redu Zimska škola tehničkih vještina koju, kao program od posebnog interesa za Grad Zagreb organizira i provodi Zagrebačka zajednica tehničke kulture, uz financijsku potporu Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, održana je od 2. do 7. siječnja 2012.

FOTO: Zagreb.hr
Piše: PolitikaPlus

Ovogodišnja, trinaesta po redu Zimska škola tehničkih vještina koju, kao program od posebnog interesa za Grad Zagreb organizira i provodi Zagrebačka zajednica tehničke kulture, uz financijsku potporu Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, održana je od 2. do 7. siječnja 2012. u prvome hrvatskom selu roda Čigoč, smještenom u Parku prirode Lonjsko polje, udaljenom 130 kilometara od Zagreba.

Pohađalo ju je 20 polaznika (11 dječaka i 9 djevojčica) koji su, uz dva stručna voditelja, odradili nekoliko tehničkih programa (građevinsko maketarstvo, raketno modelarstvo, astronomiju i prometnu kulturu), upoznali, uz pomoć rangera, prošlost, ljepote i posebnosti Lonjskog polja, uživali u dugim šetnjama, posjetili lokalni privatni muzej, veliko stočarsko gospodarstvo, brižno očuvane artefakte života na ovom području i, dakako, od ljubaznih domaćina saznali "baš sve" o rodama.

Na završetku jednotjedne zimske škole, zamjenik predsjednika ZZTK Ivan Jurić i glavna tajnica ZZTK Gracijela Gabriel Pukšec uručili su učenicima interna Priznanja za odrađene programe, a voditelju Škole, Zdenku Potočkom i njegovom pomoćniku i instruktoru Anti Banovcu uručene su zahvale. Posebna zahvala organizatora i svih polaznika upućena je vrsnim i ljubaznim domaćinima – obitelji Barić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ZAGREB, Čigoč 2012, XIII. zimska škola tehničkih vještina