A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/bruno_mars.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Bruno Mars oslobođen optužbi za posjedovanje kokaina | Politika+
Scena

NAGODBA: Bruno Mars oslobođen optužbi za posjedovanje kokaina

U vrijeme uhićenja Mars je bio i pod utjecajem kokaina, što je potvrđeno testom. Marsu je prijetilo četiri godine zatvor.

FOTO: Bruno Mars
Piše: PolitikaPlus/Hina

Američki glazbenik i producent Bruno Mars (26) oslobođen je optužbe za posjedovanje kokaina nakon što je odradio 400 sati društveno korisnog rada te sudjelovao u programima savjetovanja protiv droge.

Mars je priveden 19. rujna 2010. godine u Las Vegasu nakon nastupa u Hard Rock hotelu kada je policija kod njega pronašla 2.6 grama kokaina, a u vrijeme uhićenja Mars je bio i pod utjecajem kokaina, što je potvrđeno testom. Marsu je prijetilo četiri godine zatvora, no sud je prihvatio nagodbu pa je osuđen na 12 mjeseci uvjetne zatvorske kazne, te 200 sati društveno korisnog rada. Kako je dobrovoljno odradio dodatnih 200 sati, te posjećivao programe savjetovanja protiv droge, sudac je odlučio iz njegovog dosjea izbrisati posjedovanje droge.

Zanimljivo, Marsa je oslobodio sudac Jessie Walsh koji je naslijedio slučaj od suca Davida Schuberta nakon što je ovaj završio u zatvoru zbog kupovine kokaina.

Bruno je rođen kao Peter Gene Hernandez i odrastao je u Waikiki. Prvi album je izdao 2010. godine, a godinu dana kasnije je osvojio Grammy nagradu za najbolju mušku pop izvedbu "Just the Way You Are". Ove godine ima šest nominacija među kojima su i one za najbolji album, najbolju pjesmu i singl godine. Svečana dodjela Grammyja bit će 12. veljače.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

droga, kokain, bruno mars, glazba