A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/sulic%20i%20hauser.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Poslušajte novu obradu Youtube zvijezda Luke Šulića i Stjepana Hausera | Politika+
Scena

NOVA PJESMA: Poslušajte novu obradu Youtube zvijezda Luke Šulića i Stjepana Hausera

Snimili obradu pjesme legendarnoj Johna Lennoma 'Power to the People'.

Piše: PolitikaPlus

Luka Šulić i Stjepan Hauser su u suradnji s drugim zvijezdama Youtueba snimili obradu pjesme legendarnoj Johna Lennoma 'Power to the People'. Spot su snimili u jeruzalemu prošlo ljeto, a okupili su izvođače koji su se globalno proslavili zahvaljujući Youtubeu.

Svi već znaju da su 2Cellosi postali planetarno popularni nakon obrade hita Michaela Jacksona 'Smooth Criminal' kojega je do sada pogledalo preko 3 milijuna ljudi. Mladu Izraelku Marinu Maximilian Blumin proslavio je pjevački talent show, 11-godišnja Kanađanka Maria Aragon proslavila se obradom pjesme Lady Gage 'Born This Way', a 25-godišnji bubnjar iz Južnoafričke Republike Cobus Potgieter također se proslavio svojim obradama hitova Michaela Jacksona.

Da je snimanje spota za pjesmu 'Power to the People' bilo fantastično iskustvo, slažu se svi izvođači. Spot je režirao izraelac Mika Orr.

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Power to the People, Luka Štulić, Stjepan Hauser