A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/miroslav%20blazevic.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ćiro Blažević: Ahmadinejada volim tako jako jer je hrabar čovjek baš poput mene | Politika+
Sport

RAZGOVOR: Ćiro Blažević: Ahmadinejada volim tako jako jer je hrabar čovjek baš poput mene

'Iranski predsjednik čvrsto stoji iza svojih uvjerenja i ne želi popustiti pritiscima iz ostatka svijeta.'

FOTO: Miroslav Ćiro Blažević
Piše: PolitikaPlus

Ćiro Blažević više je puta pokazao da je doktor motivacije, a jako dobro zna i kako se svidjeti navijačima. Dokazao je to i u razgovoru za Khabar koji prenosi Teheran Times gdje je otkrio svoj pogled na stanje u iranskoj politici, ali i na stalne napetosti između SAD-a i Irana.

- Iran ima pravo razvijati nuklearnu energiju u mirotvorne svrhe. Prijetnja su Sjedinjenim Američkim Državama i zato Washington nameće sankcije Teheranu - rekao je aktualni trener Mes Kermana.

Ćiro Blažević (76) trenutačno je sa svojim klubom 14. u prvenstvu Irana. Ima 22 boda i nalazi se samo dva mjesta od zone ispadanja. Ćiru to ipak ne brine, on je kao majstor motivacije uvjeren da može spasiti klub od ispadanja, a u međuvremenu se bavi i političkim pitanjima.

- Iranski predsjednik Ahmadinejad čvrsto stoji iza svojih uvjerenja i ne želi popustiti pritiscima iz ostatka svijeta, a ja vjerujem da im SAD ne može baš ništa po tom pitanju. Iranci će se izboriti za svoja prava - nahvalio je iransku politiku Ćiro i dodao za kraj:

- Ahmadinejada volim tako jako jer je hrabar čovjek baš poput mene.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nogomet, iran, novinar, ćiro blažević, Ahmadinejad