A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/losinjska-plovidba-hana-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U Bangladešu napadnut hrvatski brod Hana u vlasništvu Lošinjske plovidbe, ranjen jedan pomorac | Politika+
Svijet

INCIDENT: U Bangladešu napadnut hrvatski brod Hana u vlasništvu Lošinjske plovidbe, ranjen jedan pomorac

"U pokušaju pljačke našeg broda ozlijeđen je 30-godišnji pomorac M.Š., 2. časnik palube"

Piše: PolitikaPlus

Lošinjska plovidba u subotu je izvijestila da je rano jutros po lokalnom vremenu u Bengalskom zaljevu, na sidrištu Chittagong u Bangladešu, pokušana pljačka broda "Hana" u njihovom vlasništvu te da je jedan pomorac ozlijeđen.

"Jedan od pljačkaša je bacio nož, koji je pogodio M.Š., a zatim su pobjegli s broda"

"U pokušaju pljačke našeg broda ozlijeđen je 30-godišnji pomorac M.Š., 2. časnik palube", stoji u priopćenju Lošinjske plovidbe-Brodarstvo d.o.o. U njemu se dodaje da je pomorac primio pomoć u medicinskom centru Chittagong zbog ranjavanja nožem te da je izvan životne opasnosti.

"Do ozljede je došlo tijekom davanja uzbune i povlačenja dežurnih u nadgrađe broda, sukladno uputama kompanije da pomorci ne ugrožavaju vlastite živote sukobima s možebitno naoružanim pljačkašima. Jedan od pljačkaša je bacio nož, koji je pogodio M.Š., a zatim su pobjegli s broda", navodi se u priopćenju.

O napadu su obaviještene vlasti u Bangladešu koje su pokrenule istragu. Lošinjska plovodba ističe da su svi pomorci sada dobro te da brod nastavlja svoje aktivnosti prema redovnom planu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

pomorci, mornari, bangladeš, Chittagong, pljačka, lošinjska plovidba