A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/eu_poruka.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

DIP: Grafiti protiv Europske unije osvanuli u Samoboru i Sinju | Politika+
Hrvatska

BRZO UKLONJENI: DIP: Grafiti protiv Europske unije osvanuli u Samoboru i Sinju

U Senju je jedan građanin glasački listić htio zadržati za uspomenu, no do dolaska policije listić je ipak ubacio u glasačku kutiju

FOTO: Jučer je u Sinju osvanuo i ovaj transparent protiv EU
FOTO: Glas Zagore
Piše: PolitikaPlus/Hina

Državno izborno povjerenstvo (DIP) izvijestilo je da je do 11 sati u Samoboru i Sinju policija postupala zbog grafita protiv EU ispisanih na zgradama gdje su glasačka mjesta, dok je u Senju jedan građanin glasački listić htio zadržati za uspomenu, no do dolaska policije listić je ipak ubacio u glasačku kutiju.

U Samoboru, u Ulici Kralja Krešimira IV, oko 7 sati na zgradi u kojoj se nalazi glasačko mjesto br. 53 nepoznati počinitelj je crnom bojom ispisao grafite "ne ću u EU", "Čavoglavi" i "MB", a na zgradi gdje se nalazi glasačko mjesto br. 54. "ne EU", "U" i "Torcida". Grafiti su uklonjeni.

U Sinju, Hrvace bb, između 22 sati sinoć i 6,30 jutros kod glasačkog mjesta br. 1. nepoznati počinitelj je crnim sprejem ispisao i precrtao znak "EU". Grafit je prekriven bijelim papirom.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

grafiti, europska unija, referendum, hrvatska