A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/tunel-sv-rok.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Olujna bura na dionicama A6 i A1, promet samo osobnim vozilima | Politika+
4kotača

HAK: Olujna bura na dionicama A6 i A1, promet samo osobnim vozilima

Na dijelu autoceste A1 od Svetog Roka do vijadukta Božići brzina vožnje ograničena na 60km/h.

Piše: HAK

Zbog olujnog vjetra autocestom A6 Rijeka-Zagreb, od čvora Delnice do čvora Kikovica, u oba smjera, smiju prometovati samo osobna vozila, izvijestio je jutros u 9 sati Hrvatski auto-klub.

Jadranskom magistralom od Bakra do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama, dostavna vozila i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom (I. i II.skupinu vozila).

Jak vjetar na mahove puše i na dijelu autoceste A1 od Svetog Roka do vijadukta Božići, pa je brzina vožnje ograničena na 60km/h.

Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Vrgorac i Ravča u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom D62 Vrgorac-Ravča.

Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 40 tona voze preko zamjenskog mosta, ostali autocestom A2 Zagreb-Macelj preko čvora Sveti Križ Začretje.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove redovito.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

PROMET, BURA, HAK