A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dubrovnik-excelsior-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

The Telegraph preporučuje Dubrovnik i Hotel Excelsior za Valentinovo | Politika+
Tehnologija

PUTOVANJA: The Telegraph preporučuje Dubrovnik i Hotel Excelsior za Valentinovo

Po cijenama, Excelsior je negdje u sredini.

Piše: P/H

Hrvatska, Dubrovnik i njegov hotel Excelsior savršeni su za romantiku i proslavu ovogodišnjeg Valentinova, ističe se u izboru najboljih ponuda odredišta i hotela za Valentinovo na web stranici britanskog dnevnika The Telegraph koji za tu priliku savjetuje odlazak u devet odredišta u svijetu, među kojima i u Dubrovnik.

U tom izboru The Telegrapha, objavljenom krajem prošlog tjedna, osim Dubrovnika i Hotela Excelsior nalaze se još hoteli u Londonu, Edinburgu i Bournemouthu (Velika Britanija), na Jamajci, u Omanu, Maleziji, Cheltenhamu (Francuska) te kruzer MSC Ilirica.

Osim opisa ponude koja će zaljubljene parove i druge goste za Valentinovo dočekati u tim hotelima navode se i cijene, među kojima je ona Excelsiora otprilike negdje u sredini.

Dubrovnik i Excelsior sličnu su preporuku već dobivali i prije od uglednih britanskih medija, poput The Guardiana 2010. te drugih.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

excelsior, dubrovnik, putovanja