A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/anonymous-102.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Anonymous blokirao internetsku stranicu Nove Ljubljanske banke | Politika+
IT

PROTIV ACTA-E: Anonymous blokirao internetsku stranicu Nove Ljubljanske banke

Napad se povezuje s demonstracijama na preporuku Anonymousa, protiv odluke slovenske vlade da pristupi sporazumu ACTA.

Piše: PolitikaPlus


Napad se povezuje s demonstracijama koje su u subotu na preporuku Anonymousa održane u Ljubljani i Mariboru protiv odluke slovenske vlade da pristupi sporazumu ACTA.

Međunarodna hakerska mreža Anonymous u subotu je za kraće vrijeme onemogućila pristup internetnoj stranci Nove Ljubljanske banke (NLB), objavili su u subotu slovenski mediji.

Napad na web-stranicu najveće slovenske banke koja je u državnom vlasništvu povezuje se s demonstracijama koje su u subotu na preporuku Anonymousa održane u LJjbljani i Mariboru protiv odluke slovenske vlade da pristupi sporazumu ACTA.

Slovenski mediji pozivajući se na izjave slovenskih aktivista protivnika tog sporazuma tvrde da je grupa Anonymous za sada odustala od napada na servere slovenske vlade iako je ranije to najavljivala, te da će pričekati kako će se u Sloveniji odvijati javna rasprava u slovenskom parlamentu koja bi se o ACTA-i trebala održati kroz koji tjedan.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

NLJB, NOVA LJUBLJANSKA BANKA, ANONYMOUS, ACTA, AUTORSKA PRAVA, HAKERI