A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/snijeg%20autocesta.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HAK: Otvorena autocesta A1 između Sv. Roka i Maslenice, ali uz ograničenje brzine od 40 km/h | Politika+
Hrvatska

PROMET: HAK: Otvorena autocesta A1 između Sv. Roka i Maslenice, ali uz ograničenje brzine od 40 km/h

Vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h na dionici od vijadukta Božići do južnog ulaza u tunel Sveti Rok, zbog olujnih udara vjetra. Za sva vozila otvoreni su i Paški most, te državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački.

FOTO: Facebook
Piše: PolitikaPlus/Hina

Od 6,15 sati za sva vozila otvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, izvijestio je jutros HAK.

Vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h na dionici od vijadukta Božići do južnog ulaza u tunel Sveti Rok, zbog olujnih udara vjetra. Za sva vozila otvoreni su i Paški most, te državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Zimski uvjeti i zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama proglašeni su na većini cesta u Lici, Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, te u Dalmaciji.

Nema slobodnog pravca kojim se mogu kretati kamioni s prikolicama i tegljači s poluprikolicama iz unutrašnjosti u smjeru Gorskog kotara, i obrnuto.

Zbog bure ili zimskih uvjeta za sav promet zatvorene su: - autocesta A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica, D1 Udbina-Gračac-Knin, D33 Knin-Drniš, D25 Gospić-Karlobag, D59 Knin-Kistanje- Kapela, D218 Brotnja- Sučević, D506 Dobroselo- Mazin i D425 Čeveljuša- Karamatići (zbog pada žice dalekovoda).

Samo za osobna vozila otvorene su: Jadranska magistrala od Bakra do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene (D8), ceste u zaleđu grada Bakra i druge lokalne i županijske ceste.

Na Krčkom mostu i Jadranskoj magistrali od Senja do Karlobaga (D8), zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Vrgorac i Ravča u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom D62 Vrgorac-Ravča.

Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 40 tona voze preko zamjenskog mosta (lansirni), ostali autocestom A2 Zagreb-Macelj preko čvora Sveti Križ Začretje.

Dionicom ceste D1 Knin-Sinj, između Knina i Biskupije promet je dopušten svim vozilima, a zbog radova će se, po potrebi, promet regulirati uz privremenu prometnu signalizaciju.

Do 8. veljače od 8 do 17 sati zbog razminiranja bit će zatvarana državna cesta D8 Poličnik- Islam Latinski. Promet se propušta prvih 15 minuta svakog punog sata.

U prekidu je trajektna linija Valbiska-Lopar.

Na riječkom području u prekidu su sve katamaranske linije, a na splitskom katamaranske linije: Split-Bol-Jelsa i Split-Vis.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

snijeg, hak, autocesta