A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/snijeg%20zagreb.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zagreb: Vlakovi i autobusi voze s manjim zakašnjenjima | Politika+
Zagreb

SNIJEG OTEŽAVA: Zagreb: Vlakovi i autobusi voze s manjim zakašnjenjima

Promet iz Zračne luke Zagreb odvija se redovno, a najviše kasne autobusi koji idu prema Dalmaciji i Rijeci.

FOTO: Ivan Klarić
Piše: PolitikaPlus/Hina

Vlakovi voze s manjim zakašnjenjima, kao i autobusi na linijama prema Dalmaciji, a promet iz Zračne luke Zagreb odvija se redovno.

Hrvatske željeznice (HŽ) priopćile su da vlakovi prema Dalmaciji kasne 15 do 30 minuta, dok vlakovi prema Slavoniji voze sa zakašnjenjem do 30 minuta. Vlakovi u prigradsko-gradskom prijevozu grada Zagreba voze po voznom redu, a na pruzi Ploče - Metković Željeznice Bosne i Hercegovine su otkazale sve međunarodne vlakove.

 Autobusni kolodvor Zagreb izvijestio je da su za sada zabilježena manja kašnjenja autobusnih linija prema Dalmaciji, a ostale autobusne linije voze po rasporedu uz minimalna kašnjenja. Autobusi koji voze prema Dalmaciji kasne 30, odnosno 90 minuta, kao i prema Rijeci koji kasne 15 do 20 minuta. Pozivaju putnike da zovu službu za informiranje kako bi provjerili vozne redove pojedinih linija jer su neke autobusne linije prema Dalmaciji otkazane.

 Vremenske neprilike u Zračnoj luci Zagreb nisu uzrokovale probleme. Zrakoplovni promet odvija se bez kašnjenja.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zrakoplov, promet, vlak