A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Vukovar%20film%20festival.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Raspisan je natječaj za sudjelovanje na 6. Vukovar film festivalu | Politika+
Kultura

FILM FESTIVAL: Raspisan je natječaj za sudjelovanje na 6. Vukovar film festivalu

Nagrada za najbolji dugometražni film podrazumijeva otkup prava za distribuciju, nagrada za najbolji kratkometražni film je 500 eura a za najbolji dokumentarni film je 1000 eura.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Raspisan je natječaj za sudjelovanje na 6. Vukovar film festivalu, festivalu podunavskih zemalja, koji će se održati od 22. do 26. kolovoza.

Filmovi za selekciju, s cjelovitom prijavom, moraju biti poslani najkasnije do 15. srpnja 2012., navodi se u natječaju koji je raspisao Discovery d.o.o.

U konkurenciju festivala primaju se dugometražni i kratkometražni igrani filmovi te dokumentarni filmovi iz zemalja kroz koje protječe rijeka Dunav, odnosno, filmovi iz Austrije, Bugarske, Hrvatske, Mađarske, Moldavije, Njemačke, Rumunjske, Slovačke, Srbije i Ukrajine. Uvrštene su i zemlje bliske Podunavlju, Bosna i Hercegovina te Češka, a u obzir se uzimaju i koprodukcije sa svim tim zemljama.

Prema propozicijama natječaja svaki autor u službenoj konkurenciji može imati samo jedan film proizveden poslije 1. siječnja 2010. Filmovi moraju biti titlani na engleskom jeziku. Filmove za selektora treba slati isključivo na DVD formatu.

Nagrada za najbolji dugometražni film podrazumijeva otkup prava za distribuciju, nagrada za najbolji kratkometražni film je 500 eura a za najbolji dokumentarni film je 1000 eura.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Vukovar film festival, film