A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Grand%20Prix%202011_1.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Grand Prix Zagrebačkog salona auto karikatura za Milana Bandića | Politika+
Zagreb

GRAND PRIX: Grand Prix Zagrebačkog salona auto karikatura za Milana Bandića

Riječ je o djelu Pola Leursa iz Luxembourga, koje, kao i ostalih 420 karikatura iz 52 zemlje svijeta razrađuje temu „Pomoć na cesti“.

FOTO: Zagreb.hr
Piše: PolitikaPlus

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je jutros predstavnike Humorističke naklade HUNA - organizatore Zagrebačkog salona autokarikature koji su mu, kao glavnom pokrovitelju, tradicionalno uručili originalnu karikaturu koja je 2011. na petom Salonu osvojila Grand Prix.

 

Riječ je o djelu Pola Leursa iz Luxembourga, koje, kao i ostalih 420 karikatura iz 52 zemlje svijeta razrađuje temu „Pomoć na cesti“.

Gosti predvođeni autorom projekta Ivicom Palatinušem izvijestili su gradonačelnika o tijeku priprema za ovogodišnji, 6. međunarodni Zagrebački salon auto karikatura koji se organizira u 111. obljetnici prvog pojavljivanja auto taksija na Trgu bana Jelačića. S tim u skladu, i ovogodišnja je tema „Taksi služba i javni auto prijevoz“.

Izložba auto karikatura najavljena je za 5. lipnja 2012., a očekuje se sudjelovanje autora iz pedesetak zemalja svijeta.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zagreb, milan bandić