A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/milan%20bandic%20turnir.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Bandić u Domu sportova otvorio Humanitarni stolnoteniski turnir | Politika+
Zagreb

TURNIR: Bandić u Domu sportova otvorio Humanitarni stolnoteniski turnir

Početak Turnira, na kojem je nastupilo oko 500 natjecatelja, simbolično su igrom započeli gradonačelnik Bandić i povjerenik za pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije đakon Marijan Spehnjaka.

FOTO: Zagreb.hr
Piše: PolitikaPlus

Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je u Domu sportova Humanitarni stolnoteniski turnir u organizaciji Hrvatskog stolnoteniskog saveza, te naglasio da je Zagreb poznat kao grad sporta i da će gradska uprava i dalje podupirati djecu i mlade da se bave sportom kao i održavanje sportskih događanja.

Početak Turnira, na kojem je nastupilo oko 500 natjecatelja, simbolično su igrom započeli gradonačelnik Bandić i povjerenik za pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije đakon Marijan Spehnjaka, a sakupljen prihod iskoristit će se za kupnju dječjih igračaka za KB Sestara Milosrdnica.

 

Nakon Turnira, zagrebački gradonačelnik pridružio se na Trgu bana Jelačića turističkim vodičima koji su obilježavali Međunarodni dan turističkih vodiča. Čestitavši im njihov dan, zaželio im je, između ostalog, da imaju što više posla, odnosno turista koji će posjetiti Zagreb i upoznati njegove ljepote i znamenitosti.

Kako se čulo, dugogodišnja tradicija obilježavanja Dana prekinuta je jedino za vrijeme ratnih godina, a Društvo turističkih vodiča Grada Zagreba, koje datira od 1964., ove je godine organiziralo besplatne razglede grada – Kaptola i Gornjega grada za građane i njihove goste.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

humanitarni turnir, zagreb, milan bandić