A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/milan%20bandic%20maskare.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Milan Bandić dočekao veselu pokladnu povorku KUD-a Prepuštovec | Politika+
Zagreb

MAŠKARE: Milan Bandić dočekao veselu pokladnu povorku KUD-a Prepuštovec

Gradonačelnik Bandić u popodnevnim se satima u društvu s ljubimcem Rudijem pridružio i humanitarnoj manifestaciji Animal karneval.

FOTO: Zagreb.hr
Piše: PolitikaPlus

U mjesecu maškara, gradonačelnik Milan Bandić danas je na Trgu bana Jelačića, kao domaćin, dočekao šarenu i veselu pokladnu povorku KUD-a Prepuštovec. Glavni zagrebački trg, uz pjesmu i ples, preplavilo je mnoštvo starih Rimljana, predvođenih Cezarom – Silvijom Berlusconijem, Angelom Merkel, senatorima i pripadajućom gardom. Sve to u organizaciji Kulturno umjetničkog društva Prepuštovec  koje je utemeljeno 1967. godine i od tada njeguje tradicionalne fašničke običaje.

 

Gradonačelnik Bandić u popodnevnim se satima u društvu s ljubimcem Rudijem pridružio i humanitarnoj manifestaciji Animal karneval koje je ispred Centra za kulturu Susedgrad organiziralo Društvo za zaštitu životinja Kanellos u sklopu Susedgradskog fašnika.

 

Ovom akcijom želi se skrenuti pozornost na napuštene i zlostavljane životinje, naglasili su organizatori, a kotizacija za sudjelovanje na karnevalu - hrana ili poslastice za životinje, namijenjena je za azil Dubravica kod Zaprešića.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

maškare, milan bandić, zagreb