A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/prosvjed-traktori-radio-djakovo-hr-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Prosvjednici i dalje blokiraju promet na nekoliko cesta | Politika+
4kotača

HAK: Prosvjednici i dalje blokiraju promet na nekoliko cesta

Zatvoren je čvor Lužani na autocesti A3 Bregana-Lipovac pa se promet preusmjerava na čvorove Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad

Piše: PH

Po izvješću Hrvatskog autokluba (HAK), zbog prosvjeda je i dalje prekinut promet Čavićevom ulicom u Zagrebu, na D3 na obilaznici Čakovca (od skretanja za Ivanovec do skretanja za Čakovec jug), na D7 čepinskoj obilaznici, na D51 kod Nove Gradiške i skretanja prema Rešetarima (križanje D51-D313).

Stožer za obranu cijene mlijeka izvijestio je da završava svoje aktivnosti te da će prosvjednici traktore s prosvjednih punkova povući tijekom utorka i srijede.

Zbog prekinutog prometa na D49 Slavonski Brod-Nova Gradiška zatvoren je čvor Lužani na autocesti A3 Bregana-Lipovac pa se promet preusmjerava na čvorove Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Naizmjence se vozi državnoj cesti D7 u Vrpolju, javio je HAK u 23,15 sati.

Stožer za obranu cijene mlijeka izvijestio je da završava svoje aktivnosti te da će prosvjednici traktore s prosvjednih punkova povući tijekom utorka i srijede.

U izvješću HAK-a o stanju u prometu navodi se da je samo za osobna vozila otvorena ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac. Do 5 sati ujutro je zbog redovnog održavanja tunela na autocesti A2 Zagreb- Macelj zatvorena dionica između čvorova Krapina i Trakošćan. Obilazak je čvor Krapina-D1-čvor Trakošćan i obrnuto.

Kroz tunel Učku se do 6 sati zbog radova promet propušta naizmjence, po 15 minuta sa svake strane tunela.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na Bregani, a na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove redovito.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

PROSVJEDI, PROMET, HAK, PROSVJEDI SELJAKA