A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Snjezna_Kraljica_1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Na Sljemenu skijanje na Bijeloj livadi i Zelenom spustu | Politika+
Zagreb

SMANJENE CIJENE: Na Sljemenu skijanje na Bijeloj livadi i Zelenom spustu

A cijene skijaških karata su smanjene sve do ponovnog puštanja u pogon žičare trosjed..

Piše: PolitikaPlus/Hina

Na Sljemenu su za rekreativno skijanje na raspolaganju Bijela livada i Zeleni spust, a cijene skijaških karata su smanjene sve do ponovnog puštanja u pogon žičare trosjed, izvijestio je jutros Zagrebački holding - podružnica Upravljanje sportskim objektima.

 

Navodi da su prošlog tjedna redovnom dnevnom kontrolom sustava žičare trosjed uočene nepravilnosti u radu pogonskog reduktora. S obzirom da se to poklopilo s terminom obvezne kontrole pogonskog reduktora nakon određenog broja sati rada, demontiran je sklop na kojem je registrirana nepravilnost rada i detaljno pregledan. Uočeno je oštećenje zupčanika, te je zamijenjen.

 

"Iz sigurnosnih razloga, uz probni rad žičare, dodatna ispitivanja i analize provode stručnjaci Fakulteta strojarstva i brodogradnje", navode u Zagrebačkom holdingu - podružnici Upravljanje sportskim objektima.

 

Očekuju da će, nakon ispitivanja i analiza, uskoro biti poznati rezultati i sigurnosni status sklopa reduktora, nakon čega će biti objavljena informacija o radu žičare trosjed za građanstvo.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

skijaške staze, skijanje, zagreb, sljeme