A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/matt-zuckerberg-facebook.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Facebook je bio srušen u cijelom svijetu! Anonymousi negiraju sudjelovanje u napadu | Politika+
IT

MISTERIJ: Facebook je bio srušen u cijelom svijetu! Anonymousi negiraju sudjelovanje u napadu

Navodno je vlasnik Mark Zuckerberg rekao da će ugasiti stranicu na jedan dan.

Piše: PolitikaPlus

I to se dogodilo, Facebook nije radio u cijelome svijetu! Što se dogodilo nitko ne zna, ali diljem svijeta mediji, blogeri, forumaši i svi koji imaju svoj profil na toj društvenoj raspravljaju o tome što se dogodilo.

Održavao se sustav? Jesu li Anonymousi srušili Facebook kako bi pokazali koliko su moćni? Bilo je mnogo nagađanja, a trenutno znamo tek da Anonymousi nisu odgovorni. Barem tako tvrde.

 

Što se zapravo dogodilo znat ćemo kad vlasnik Mark Zuckerberg progovori. Navodno je nedavno rekao da će ugasiti stranicu na barem jedan dan u ožujku jer mu je sve zajedno postalo prevelik stres.

 Pojavile su se i određene teorije zavjere jer je isprva sve bilo u redu s Facebookom u Sjedinjenim Američkim Državama, ali ugasio se i tamo.

U svakom slučaju, Twitter i Google+, kao i mnoge druge društvene mreže, uživale su u ovim satima jer su im posjete i aktivnost neupitno porasli.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

internet, mark zuckerberg