A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/rs1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

340 KS za Audi RS3 Sportback | Politika+
4kotača

NOVA ZVJER: 340 KS za Audi RS3 Sportback

Turbo motor s pet cilindara, kojeg u Audiju štuju još od 80-ih godina prošloga stoljeća, i ovaj je put središnja figura najnovijeg Njemačkog sportaša.

Piše: PolitikaPlus

U skladu s tradicijom marke, novi RS3 Sportback u proljeće na cestu dolazi sa 2,5 litrenim TFSI turbakom, snažnim čak 340 KS.

 

Dovoljno da stotku dohvati za samo 4,6 s! Uz to, hvali se i sa maksimalnim okretnim momentom od 450 Nm, koji je dostupan već na malim brojevima okretaja - od otprilike 1 600 o/min - a ostaje konstantan sve do 5 300 okretaja. Snaga se na cestu prenosi putem S tronica sa sedam brzina, a tu je i quattro stalni pogon na sva četiri kotača.RS 3 Sportback dolazi s bogatim paketom osnovne opreme, uključujući stražnje parkirne senzore, klima uređaj s automatskim upravljanjem, sustav autoradija s ozvučenjem, Xenon plus prednja svjetla i LED dnevna svjetla. Audi kupcima nudi i brojnu atraktivnu dodatnu opremu - prednja školjkasta sjedala, mat aluminij krovne nosače, te razne pakete opreme s crnim ili mat aluminij ukrasnim dijelovima.Isporuke modela krenut će početkom 2011, sa cijenom osnovnog modela u Njemačkoj od 49.900 eura.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

njemačka, rs3 sportback, audi