A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/oryh%20taxi.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Oryx snizio cijenu starta, taksi prijevoz nikada povoljniji | Politika+
Zagreb

LIBERALIZACIJA TRŽIŠTA: Oryx snizio cijenu starta, taksi prijevoz nikada povoljniji

Cijena starta spuštena je za 32 posto i umjesto dotadašnjih 14kuna iznosi devet i pol kuna.

Piše: PolitikaPlus

Liberalizacija zagrebačkog taksi tržišta, za građane i dalje donosi samo prednosti. Od danas je ORYX Taxi snizio cijenu svoje usluge ispod deset kuna, piše Tportal.

 

Cijena starta spuštena je za 32 posto i umjesto dotadašnjih 14kuna iznosi devet i pol kuna. Cijena kilometra nije se mijenjala te i dalje iznosi 4.8 kuna što je najjeftinija cijena kilometra za taksi vožnju u Zagrebu. U Oryxu kažu kako smanjenje cijena ne znači smanjenje kvalitete usluge.

Nakon što je ZET drastično poskupio cijenu karata i pokaza za javni prijevoz, taksi prijevoznici su na dobrom putu da preotmu dio kolača ZET-u.

Podsjetimo, start u Radio Taksiju košta 9,90 kuna a kilometar vožnje 4,90. U Eko Taxi start je najeftiniji i iznosi 8,80 dok jedan kilometar košta pet kuna. U Taxi Cammeu start je 15 kuna no u cijenu su uključena prva dva kilometra dok svaki slijedeći košta pet kuna.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

taxi, zagreb