A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/bandic%20dejan.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dejan Kovačević iz Novog Sada kod gradonačelnika Zagreba Milana Bandića | Politika+
Zagreb

RAZGOVOR: Dejan Kovačević iz Novog Sada kod gradonačelnika Zagreba Milana Bandića

Susret s vama, ugodno mi je rođendansko iznenađenje i dragi dar – rekao je Dejan, koji je prije pet dana navršio 33 godine i koji se susretu s gradonačelnikom nadao već duže vrijeme.

FOTO: Zagreb.hr
Piše: PolitikaPlus

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, s najbližim suradnicima, primio je danas Dejana Kovačevića, mladića iz Novog Sada, koji unatoč tjelesnom hendikepu (rođen je bez obje ruke i dijela lijeve noge) i činjenici da je odrastao bez roditelja, oko sebe širi vedrinu i radost, pomažući onima koji iz bilo kojega razloga klonu duhom. Rođen je u Novom Sadu, dugo je živio u Iloku i Vukovaru, tako da rado ističe da ima hrvatsku putovnicu. Tečno govori tri jezika, bavi se sportom, pet je godina u sretnoj vezi i planira vjenčanje sa svojom lijepom liječnicom, proputovao je svijet, upoznao mnoge državnike i umjetnike, a želja mu je bila upoznati i gradonačelnika Bandića.

- Susret s vama, ugodno mi je rođendansko iznenađenje i dragi dar – rekao je Dejan, koji je prije pet dana navršio 33 godine i koji se susretu s gradonačelnikom nadao već duže vrijeme.

U ležernom razgovoru, često prekidanom smijehom što su ga izazvale Dejanove duhovite priče, bilo je riječi o tome što sve Zagreb čini za svoje sugrađane s invaliditetom, a posebno je izdvojen nedavni visoki plasman Zagreba u Briselu, u okviru nagrade Europski tjedan kretanja 2011., kada je u konkurenciji 2600 gradova, iza Bologne, podijelio drugo mjesto s ciparskom Larnakom.

Gostoljubivost i pristupačnost grada primijetio je i Dejan, pohvalivši najnoviji gradski Vodič za osobe s invaliditetom. Kako je rekao, i inače je oduševljen Zagrebom, u kojem će ostati dan više nego je planirao kako bi s gradonačelnikom Bandićem gledao subotnji maksimirski derbi Dinamo Hajduk.

Prilika za sljedeći susret bit će, dogovoreno je, na Dejanovom vjenčanju na kojemu će mladoženjin kum biti zagrebački gradonačelnik.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

novi sad, dejan kovačević, zagreb, milan bandić, posjet, razgovor