A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/lopta%202.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

UEFA hrvatskim VIP gostima na Euru nudi Club Prestige pakete | Politika+
Sport

POGODNOSTI: UEFA hrvatskim VIP gostima na Euru nudi Club Prestige pakete

Gold paketi se prodaju po cijeni od 1.450 eura, a Platinum paketi od 2.200 eura po osobi.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Europska nogometna federacija (UEFA) ponudila je hrvatskim poslovnim korisnicima i VIP gostima posebne Club Prestige pakete koji garantiraju najbolja mjesta za svaku utakmicu 'vatrenih' na predstojećem Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

Gold paketi se prodaju po cijeni od 1.450 eura, a Platinum paketi od 2.200 eura po osobi. Na posljednjem europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj na taj je način prisustvovalo oko 800 Hrvata.

Program gostoprimstva ove će godine koristiti poslovni korisnici iz cijele Europe, Izraela, ali i Kine i Bliskog Istoka. Time se stvara prilika za izravni kontakt s potencijalnim partnerima iz mnogih zemalja, budući da Club Prestige, uz mogućnost praćenja utakmica s ekskluzivnih lokacija, nudi i vrijeme za susrete i razgovor prije i nakon utakmica. U Club Prestige Platinumu navijači imaju pristup privatnim ložama, a u Club Prestige Goldu otvorenom poslovnom prostoru za gostoprimstvo. Prije utakmica, navijače očekuje dodatna zabava, koja uključuje glazbu uživo i interaktivne igre u kojima se gosti pretvaraju u nogometaše ili sportske komentatore.

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će prvu utakmicu na EP-u protiv Irske, 10. lipnja u Poznanu. Četiri dana kasnije, također u Poznanu, naći će se nasuprot svjetskih prvaka iz 2006., talijanske reprezentacije, a četiri dana nakon toga suočit će se sa svjetskim i europskim prvacima Španjolcima.

"Suparnici su zahtjevni, no ništa ne može motivirati igrače kao jaki protivnici i fokus na cilj," rekao je Robert Korzeniowski, četverostruki olimpijski prvak koji je počeo atletsku karijeru u Splitu 1990. godine, a trenutačno radi kao savjetnik UEFA-e za odnose s javnošću i marketing Club Prestigea te dodao: "Navijat ću za Hrvatsku, veliki sam ljubitelj vaših sportaša, osobito Blanke Vlašić.

Posebni paketi za pojedine utakmice hrvatske reprezentacije također su dostupni i u programima Club Prestige Platinum i Club Prestige Gold. Utakmice Hrvatska-Irska i Hrvatska-Italija, održat će se u Poznanu 10. i 14. lipnja i dostupne su kao pojedini Gold paketi za 1450 eura i kao privatne lože za 10 ili 20 osoba po cijeni od 1950 eura po osobi. Treća utakmica skupine protiv svjetskog prvaka Španjolske, održat će se u Gdanjsku za koju navijači mogu kupiti korporativni paket gostoprimstva po cijeni od 1450 eura za Gold paket i 2250 eura po sjedalu u Platinum paketu.

Kako bi gostima osigurala maksimalni komfor, UEFA je tijekom EURO 2012 prvenstva osigurala smještaj u vodećim hotelima, koji će biti na raspolaganju i kao konferencijski centri, budući da je dosadašnje iskustvo pokazalo da su takva okupljanja često povod mnogim neformalnim i spontanim poslovnim sastancima.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hrvatska nogometna reprezentacija, vip, nogomet, euro 2012, UEFA