Sport

POSJETIO MAMIĆA: Ćiro Blažević: Jovanović laže, on je opasan, ima vlast, a ne zna materiju

'On je slon u staklarskoj radnji koji ništa neće napraviti. To je opasnost.'

Piše: PolitikaPlus/Večernji list

Ćiro Blažević se vratio u Dinamo. Jučerašnjim je nenajavljenim posjetom u prostorijama Dinama iznenadio sve prisutne pa i kuma Zdravka Mamića. Prišuljao mu se Ćiro sleđa, srdačno ga zagrlio i izljubio, piše Večernji list. Ćiri se žurilo, na Maksimiru je bio samo u prolazu, no nije mogao zaobići Mamićeva najvećeg neprijatelja.

 

'On je slon u staklarskoj radnji koji ništa neće napraviti. To je opasnost, velika je opasnost kad čovjek dobije vlast, a ne pozna materiju.'

- Ministar Jovanović laže. On je slon u staklarskoj radnji koji ništa neće napraviti. To je opasnost, velika je opasnost kad čovjek dobije vlas, a ne pozna materiju. Velika je sreća da premijer Milanović ima drukčiju doktrinu od Jovanovića - rekao je Ćiro za Večernji.

Trener svih trenera nedavno se vratio iz Irana, a posljednjih se dana nagađa kako bi uskoro mogao preuzeti Rijeku. Zdravko čak predlaže da se vrati na kormilo reprezentacije ode li Slaven Bilić nakon Eura.

- Kako neću izgledati dobro kada me Zdravko tako lijepo promovirao u izbornika. Ma važno da se nešto događa, da maknemo ovog 'idiota' Jovanovića - zaključio je u svom stilu Ćiro.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ćiro blažević, dinamo, zdravko mamić, željko jovanović