A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/GLUP%20I%20GLUPLJI.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Potvrđeno snimanje nastavka hit komedije 'Glup i gluplji' | Politika+
Kultura

FILM: Potvrđeno snimanje nastavka hit komedije 'Glup i gluplji'

U nastavku hit komedije braće Farrelly iz 1994. svoje uloge reprizirat će Jim Carrey i Jeff Daniels, a snimanje počinje već u rujnu ove godine.

Piše: PolitikaPlus

U nastavku hit komedije braće Farrelly iz 1994. svoje uloge reprizirat će Jim Carrey i Jeff Daniels, a snimanje počinje već u rujnu ove godine.

"Oduvijek smo željeli snimiti nastavak. Jeff Daniels je uvijek bio na raspolaganju, no Carrey je bio pretrpan poslom. Ipak, nazvao me i rekao da moramo to sve još jednom ponoviti. Snimanje nastavka počet će u rujnu", izjavio je Peter Farrelly za ComingSoon.net.

U originalnom "Glup i gluplji" Jim Carrey ostvario je jednu od humorističnih uloga koje su ga proslavile. 2003. godine snimljen je prednastavak "Glup i gluplji: Kada je Harry sreo Lloyda", no Peter Farrelly osobito naglašuje da je ovo nešto potpuno drugačije.

"Nemamo nikakve veze s time. Studio je inzistirao na tom filmu, a mi ćemo sad snimiti pravi nastavak", nastavio je Peter Farrelly koji s bratom Bobbyjem trenutno promovira komediju "The Three Stooges" najavljenu za 13. travanj.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

JIM CARREY, GLUP GLUPLJI, DUMB AND DUMBER, FILM