A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/M-N/nokia-e7-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Microsoft Office Mobile paket dostupan na Nokijinim mobitelima na Symbianu | Politika+
IT

MOBITELI: Microsoft Office Mobile paket dostupan na Nokijinim mobitelima na Symbianu

Word, PowerPoint i Excel u mobilnoj inačici dostupni putem Nokia Belle ažuriranja softvera.

Piše: PolitikaPlus

Nokia je objavila da su Microsoftove Office Mobile aplikacije - Word mobile, PowerPoint mobile i Excel mobile – odmah dostupne putem ažuriranja softvera za Nokiju 701, Nokiju 700, Nokiju 603, Nokiju E7, Nokiju X7, Nokiju C7, Nokiju Oro i Nokiju C6-01.
 
Kako ističu, Office Mobile zaokružuje niz Microsoftovih produktivnih aplikacija za Symbian pametne telefone s Nokia Belle ažuriranjem, uključujući OneNote mobile, Document Connection, Lync 2012 mobile i PowerPoint Broadcast.
 
“Office Mobile aplikacije i Microsoftov productivity suite dovode Symbian pametne telefone na potpuno novu razinu koju će prepoznati i poslovni korisnici i IT menadžeri. Uz više ljudi koji koriste vlastite uređaje u uredima, potreba za sigurnim povezivanjem sve više raste. Oni koji donose poslovne odluke, kao i korisnici , očekuju najbolji mobilni doživljaj za korporativne komunikacije putem e-maila i instant poruka, te suradnju putem zajedničkih alata,” kaže Alma Mautner, glasnogovornica Nokije za područje središnje i istočne Europe, “Izdižući se iznad područja biznisa, bogate funkcionalnosti Office Mobilea će također cijeniti svi koji koriste Microsoft Word, PowerPoint i Excel.” 

Poslovni korisnici koji koriste Symbian telefone s Nokia Belle ažuriranjem, kao što su Nokia 701, Nokia 700, Nokia 603, Nokia E7, Nokia X7, Nokia C7, Nokia Oro i Nokia C6-01, mogu također uživati u najnovijim aplikacijama kao što su Nokia Drive i Nokia Karte koje nude besplatnu glasovnu navigaciju za vožnju i hodanje za više od stotinu zemalja, karte za više od 190 zemalja i informacije o javnom prijevozu za 26 zemalja; Nokia Public Transport s usmjeravanjem u više od četiristo gradova diljem svijeta, te pristup za više od stotinu tisuća aplikacija u Nokia Trgovini, s koje se svaki dan učita 13 milijuna aplikacija.