A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hokej_hrvatska.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Sportska televizija otkazala prijenos Svjetskog prvenstva u hokeju | Politika+
Sport

DIVIZIJA II: Sportska televizija otkazala prijenos Svjetskog prvenstva u hokeju

'Isporučeni standard prijenosa iz Islanda je apsolutno produkcijski neprihvatljiv .'

FOTO: vjesnk.hr
Piše: PolitikaPlus

Sportska televizija (SPTV), unatoč uloženim naporima za što kvalitetnijim praćenjem nastupa hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u hokeju na ledu Divizije II - grupa A te zbog neprihvatljive kvalitete prijenosa prve utakmice između Hrvatske i Španjolske, neće izravno prenositi ostale utakmice naših hokejaša s Islanda.

Kvaliteta prijenosa prve utakmice između Hrvatske i Španjolske bila je ispod minimuma tehničke razine i svih minimalno-tehničko-produkcijskih standarda međunarodnih prijenosa sportskog događaja, a posebice jednog Svjetskog prvenstva. Sportska televizija, poštujuća ta načela, drži da je isporučeni standard prijenosa iz Islanda apsolutno produkcijski neprihvatljiv za Sportsku televiziju i emitiranje.

O navedenoj odluci obaviješteni su hrvatski i islandski savez hokeja na ledu, te organizatori Svjetskog prvenstva.

Sportska televizija nastavlja intenzivno pratiti nastupe hrvatskih hokejaša kroz dnevne izvještaje našeg reportera Marka Šorlija s lica mjesta, koji će po povratku pripremiti i opširnu reportažu o svemu najvažnijem što se događalo na Islandu.

SPTV će, s ciljem daljnje promocije hokeja na ledu, u svibnju izravno prenositi Svjetsko prvenstvo Svjetske skupine koje će nedvojbeno biti na najvišoj sportskoj i produkcijskoj razini.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

svjetsko prvenstvo, SPTV, sportska televizija, hrvatska, hokej