A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/M-N/nogomet-105.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Osijek je podmirio dug od 230 tisuća kuna Branku Karačiću | Politika+
Sport

RJEŠENJE: Osijek je podmirio dug od 230 tisuća kuna Branku Karačiću

Time su ostvareni preduvjeti za odigravanjen uzvratne utakmice nogometnog Kupa protiv Cibalije.

Piše: PolitikaPlus

Nogometni klub Osijek podmirio je dugovanje od 230.000 kuna bivšem treneru Branku Karačiću, čime su stvoreni preduvjeti za odgiravanje uzvratne kup utakmice protiv vinkovačke "Cibalije", izvijestila je danas Uprava kluba.

Predsjednik kluba Zdravko Josić zahvalio je osječkoj gradskoj upravi na pomoći u rješavanju ovog problema, kazavši kako je NK Osijek, uz nekoliko posljednjih dobrih rezultata, na dobrom putu i u rješavanju financijskih problema.

Ocijenio je kako se, uz zadržavanje postojeće pozitivne atmosfere, klubu može osigurati bolja budućnost pa je s tim ciljem uprava već uspostavila kontakte s gospodarstvenicima s ovoga područja.

Gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo izjavio je kako je financijska situacija u klubu lošija nego prije dvije godine, ali kako se idućih mjeseci očekuje preoblikovanje kluba, pri čemu će se potraživanja grada od 7,5 milijuna kuna, pretvoriti u vlasnički udio. Pozvao je i ostale vjerovnike da svoja potraživanja pretvore u vlasničke udjele te tako pomognu klubu u procesima preoblikovanja i stabilizacije poslovanja.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

HNL, nogomet, osijek, branko karačić