A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/GARAZA.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zbog stanara iz kvarta Avenue Mall ukida besplatno parkiranje | Politika+
Zagreb

ODLUKA: Zbog stanara iz kvarta Avenue Mall ukida besplatno parkiranje

'Nalazimo se u rezidencijalnoj zoni, ali i u blizini velikih poslovnih objekata, pa je često dolazilo do smanjenja broja slobodnih parkirališnih mjesta za one kojima su namijenjeni – našim posjetiteljima i kupcima.'

Piše: PolitikaPlus

Trgovački centar Avenue Mall u Novom Zagrebu od svibnja uvodi naplatu parkiranja te ukida besplatna tri sata parkiranja. Na taj potez su se odlučili jer su besplatnu garažu koristili stanari okolnih zgrada koji ne žele plaćati parking u svojoj zoni, piše Danas.hr.

Naime, spomenuti trgovački centar nalazi se u zoni naplate parkiranja, a upravo tu činjenicu ističe vodstvo Avenue Malla kroz koji, kako kažu, dnevno prođe i 20 tisuća posjetitelja.

"Nalazimo se u rezidencijalnoj zoni, ali i u blizini velikih poslovnih objekata, pa je često dolazilo do smanjenja broja slobodnih parkirališnih mjesta za one kojima su namijenjeni – našim posjetiteljima i kupcima. Zbog toga smo se odlučili za naplatu", kazala je Lana Pavić, menadžerica u podružnicama Avenue Malla.

Po sistemu 'pet za pet', svi posjetitelji Avenue Malla od svibnja će ulaz u garažu, koja ima nešto više od 1.000 mjesta, plaćati pet kuna i tako imati pravo automobil ostaviti u garaži na pet sati. Svaki dodatni sat naplaćivat će se dodatnih pet kuna.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

parking, avenue mall, zagreb