A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/pingvin_481242S1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Napili se, provalili u Vodeni svijet, plivali s dupinima i ukrali pingvina! | Politika+
Scena

VIDEO: Napili se, provalili u Vodeni svijet, plivali s dupinima i ukrali pingvina!

Navodno su se svojih nepodopština sjetili tek idućeg jutra, kad su mamurni nasred sobe iznajmljenog apartmana pronašli pingvina, kojeg su kasnije prozvali Dirk.

Piše: PolitikaPlus

Troje mladih Britanaca naći se pred australskim sudom zbog optužbi da su prilikom izlaska pijani provalili u Vodeni svijet u Quennslandu i ukrali pingvina.

Uz to, trojac se skinuo u donje rublje i plivao s dupinima.

Navodno su se svojih nepodopština sjetili tek idućeg jutra, kad su mamurni nasred sobe iznajmljenog apartmana pronašli pingvina, kojeg su kasnije prozvali Dirk.

Najmlađi od troje Britanaca, starih 18, 20 i 21 godinu, pojavio se jučer na australskoj televiziji gdje je priznao da su učinili ogromnu pogrešku.

- Žao nam je za sve neprilike koje smo uzrokovali - rekao je Rhys Jones (18).

Jones je priznao da ih je nakon spoznaje što su učinili uhvatila panika, te da su pingvina pustili u kanal.

Pingvina je spasilo dvoje slučajnih prolaznika. Kazali su da je ptica u panici pobjegla iz mora, vjerojatno zbog napada morskog psa, a tada ju je s kopna u more ponovno potjerao znatiželjni pas.

Policija je Velšanine pronašla preko njihova prijatelja, koji ih je prijavio nakon pijanog hvalisanja s "ulovom" na Facebooku.

Optuženi su za neovlašteni ulazak u Vodeni svijet i krađu zaštićene životinje.

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

pijanstvo, mamurluk, scena