A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/koncert_jezera.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U Pločama se od 26. do 29. srpnja održava treći festival '7 jezera' | Politika+
Kultura

NEZAVISNA SCENA: U Pločama se od 26. do 29. srpnja održava treći festival '7 jezera'

Na festivalu su unazad dvije godine nastupili Let 3, Darko Rundek, Dječaci, Goribor, Antenat...

Piše: PolitikaPlus

Treće izdanje sve utjecajnijeg festivala u regiji – Festivala 7 jezera, koji će se održati u Pločama u prekrasnom ambijentu Peračkog blata na Baćinskim jezerimaod 26. do29.7., ove će godine ugostiti grupe: TBF, Goribor, Sopot, Siledžije, Bolesna štenad, Interzone, Embassy 516 i Threesome. Ujedno je to i najava prvih imena a uskoro slijedi i potvrda još 15-ak imena izregije koji će se predstaviti publici festivala.

S ciljem da Festival 7 jezera bude regionalni festival nezavisne scene koji bi publici iz regije ponudio presjek najboljeg što se u tekućoj godini pojavilo u regiji i obilježilo godinu, na festivalu su unazad dvije godine nastupile grupe: Let 3,  Kanda, Kondža i Nebojša, Majke, Darko Rundek, Stuttgart Online, Kawasaki 3P, Repetitor, Vuneny, Goribor, Vlasta Popić, Dječaci, Antenat, Damir Avdić, S.A.R.S, Luka Belani, S3ngs, Ivan Vragolović, Popečitelji, Erotic Biljan & His Heretics itd.

S obzirom na izvođače koji su nastupili na festivalu kao i prva potvrđena imena za 2012. godinu, Festival 7 jezera nesumnjivo se pretvara u jedan od najvažnijih regionalnih festivala.

Za sve dodatne informacije u vezi festivala obratite se na mail festivalsedamjezera@gmail.com.Više informacija o novim izvođačima, smještaju i ostalim aktivnostima tijekom trajanja festivala uskoro na službenim stranicama.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

majka, jezera, koncert, ploča